MACHINEHANDEL OVERMARS

MACHINEHANDEL OVERMARS

Specialist in turkse plaatbewerkingsmachines

Meer informatie
OCCASIONS

OCCASIONS

Kies een categorie

Meer informatie

Een CNC freesmachine van Machinehandel Overmars

Wanneer u een CNC freesmachine zoekt, bent u bij Machinehandel Overmars aan het juiste adres. Binnen ons ruime aanbod vindt u zowel nieuwe CNC freesmachines, als occasions. Uiteraard voldoen alle machines aan onze kwaliteitseisen.

Wie zijn wij?
Wij zijn Machinehandel Overmars en verkopen tweedehands machines sinds 1965. Tegenwoordig, een flink aantal jaren later, zijn we uitgegroeid tot een familiebedrijf met een drietal vestigingen. Naast tweedehands machines verkopen wij ook nieuwe machines. Gaat u voor de aanschaf van uw CNC freesmachine naar Machinehandel Overmars, dan bent u verzekerd van een CNC freesmachine van hoge kwaliteit en aandacht voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring en de kennis die wij in de loop der jaren verder ontwikkeld hebben, kunnen wij u bovendien voorzien van passend advies.

Op onze website vindt u ons assortiment CNC freesmachines. Mocht er op dit moment geen machine op staan die u bevalt, neem dan even contact met ons op. Niet onze hele voorraad staat online.

Contact opnemen
Wilt u meer informatie over een CNC freesmachine of er direct één bestellen? Vul dan het contactformulier in. Bellen (0299 – 401569) of een e-mail sturen naar: info@machinehandelovermars.nl kan natuurlijk ook.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan