MACHINEHANDEL OVERMARS

MACHINEHANDEL OVERMARS

Specialist in turkse plaatbewerkingsmachines

Meer informatie
OCCASIONS

OCCASIONS

Kies een categorie

Meer informatie

Een lintzaag van Machinehandel Overmars

Wanneer u op zoek bent naar een lintzaag, bent u nu op het juiste adres. Machinehandel Overmars heeft diverse typen lintzaagmachines in het assortiment, zowel nieuwe als gebruikte. Bij ons is kwaliteit erg belangrijk en staat aandacht voor de klant voorop.

Onze machines
Met een lintzaag van Machinehandel Overmars kunt u heel gemakkelijk lange zaagsneden maken en materialen met een grote dikte doorzagen. Verschillende modellen van merken als Panhans en Favorit maken deel uit van ons assortiment. Zaagsnedes met bochten maken is met een lintzaag ook prima mogelijk. De grootte van de radius is afhankelijk van de breedte van het lint. Zowel voor houtbewerking als voor metaalbewerking kunt u bij ons terecht voor een lintzaag. Ziet u uw ideale lintzaag echter niet online staan? Neem dan even contact met ons op, want niet ons hele assortiment staat op de website vermeld.

U kunt ook voor de onderdelen van uw lintzaag bij ons terecht. Vervang uw lintzaag tijdig als deze bot is, in verband met de kans op breken.

Op een rijtje
Kiezen voor Machinehandel Overmars betekent:

  • Kwaliteit
  • Aandacht
  • Nieuwe en gebruikte machines
  • Complete machines en losse onderdelen

Contact
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u graag een lintzaag van Machinehandel Overmars? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen: 0299 – 401569 of mailen: info@machinehandelovermars.nl

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan