Tekst

Een pons knipmachine van Machinehandel Overmars

Bent u op zoek naar een pons knipmachine? Bij Machinehandel Overmars hebben we enkel- en dubbelwerkende pons knipmachines beschikbaar, zowel nieuw als gebruikt. We hebben er zorg voor dat al onze machines naar behoren werken, zodat u zonder zorgen gebruik kunt maken van onze producten. 

Uw partner voor machines

In 1965 startte Machinehandel Overmars met de verkoop van tweedehands machines. Inmiddels heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld en heeft vestigingen in drie plaatsen. U kunt bij ons niet meer alleen voor tweedehands machines terecht, maar ook voor compleet nieuwe. Bovendien leveren wij ook onderdelen voor metaal- en houtbewerkingsmachines. Kortom, wij zijn hét adres voor uw pons knipmachine.

De pons knipmachines in ons assortiment zijn uitgerust met geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat metaal snel en nauwkeurig kan worden geknipt, wat resulteert in minder afval en hogere productiviteit. Bekijk ons aanbod en vind de pons knipmachine die het beste bij uw behoeften past.

Diverse modellen

Machinehandel Overmars is leverancier van verschillende merken en modellen pons en knipmachines. Zo vindt u bij ons de Sahinler pons knipmachine model HKM 40 tot en met 60 en de dubbelwerkende pons knipmachine model HKM 55 tot en met 175. Standaard zijn ze voorzien van onder andere een centraal smeersysteem, een pons en matrijs van 22mm en voetpedalen. De ponsdoppen worden opgevangen in een opvangbak.

Meer weten?

Deze en andere merken pons knipmachines kunt u bij ons bestellen. Hiervoor hoeft u enkel contact met ons op te nemen via: 0299 – 401569 of: info@machinehandelovermars.nl. U kunt natuurlijk ook gebruikmaken van het contactformulier. Ook voor vragen over deze of andere metaal- en houtbewerkingsmachines kunt u bij ons terecht.


Machinehandel Overmars logo
Machinehandel Overmars

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen

© Machinehandel Overmars 2024 | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM