MACHINEHANDEL OVERMARS

MACHINEHANDEL OVERMARS

Specialist in turkse plaatbewerkingsmachines

Meer informatie
OCCASIONS

OCCASIONS

Kies een categorie

Meer informatie

WELKOM BIJ MACHINEHANDEL OVERMARS TE WARDER

Machinehandel Overmars is sinds 1965 gevestigd te Warder. Dhr AA. Overmars is begonnen met een hal tweedehands machines. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een familie bedrijf. Met in Warder + 3500 m² opslag. In 2005 en 2008 ook twee vestigingen in Oosthuizen.

We zijn een  bedrijf met jarenlange ervaring en aandacht voor de klant. Bij ons vindt u altijd een groot en gevarieerd assortiment machines zoals CNC freesmachines, Freesbanken, Guillotinescharen, Hydrauliek persen, Kantbanken, Kolomboren, Lintzaag, Metaal draaibank, Pons knipmachines, Profielwalsen en Werkplaats persen. Daarnaast voeren wij een groot assortiment aan toebehoren en onderdelen, zowel nieuw als gebruikt. Wij zijn importeur van verscheidende gerenommeerde merken metaal- en houtbewerkingmachines. Ook exporteren wij machines naar vele landen over de gehele wereld.

Onze jarenlange ervaring en de opgedane kennis combineren wij in een passend advies voor u.

Onze service monteurs hebben veel ervaring met het plaatsen van nieuwe machines en het geven van trainingen.  Ook voor  onderhoud van de machines hebben wij div. service monteurs

Er staat slechts een klein gedeelte van onze voorraad op deze  internetsite. Als u vragen heeft kunt u altijd bellen, mailen of een keer langs komen om alles met eigen ogen te bekijken.