Tekst

Een hydrauliek pers van Machinehandel Overmars

Wanneer u op zoek bent naar een hydrauliek pers, is Machinehandel Overmarser voor u. Wij beschikken over een ruim aanbod hout- en metaalbewerkingsmachines, die zowel nieuw als gebruikt zijn. Wat we u verzekeren is dat alle machines, en dus ook uw hydrauliek pers, uitstekend werken, nieuw of tweedehands.

De klant centraal

Bij Machinehandel Overmars zijn we niet alleen op verkoop gericht, maar hebben we ook aandacht en tijd voor de klant. We zijn in 1965 klein begonnen met de verkoop van tweedehands machines, maar beschikken inmiddels over een drietal vestigingen. We zijn gegroeid, maar hebben nog steeds als doel u bij te staan met passend advies bij de aankoop van machines als een hydrauliek pers. Dankzij de jarenlange ervaring en de kennis die wij in huis hebben, kunnen we dit ook zeker goed doen.

Het assortiment

Elders op deze website kunt u verschillende hydraulische persen bekijken. Zo bieden wij bijvoorbeeld een nieuwe hydrauliek werkplaats pers aan of gebruikte Eitel persen. Omdat ons aanbod erg ruim is en vaak wijzigt hebben we ervoor gekozen niet ons hele assortiment online te zetten. Mocht u op zoek zijn naar een bepaalde hydrauliek pers, maar deze niet kunnen vinden op onze website, neem dan even contact op. Onze medewerkers kunnen u vertellen of wij de gewenste hydrauliek pers op voorraad hebben en/of kunnen leveren.

Contact

Contact opnemen over een hydrauliek pers of over één van onze andere machines, kan heel eenvoudig per e-mail (info@machinehandelovermars.nl) of telefoon: (0299 – 401569). Wij helpen u graag verder.


Machinehandel Overmars logo
Machinehandel Overmars

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen

© Machinehandel Overmars 2021 | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM