Tekst

Een werkplaatspers van Machinehandel Overmars

Welkom bij Machinehandel Overmars! Als u op zoek bent naar een werkplaats pers, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment nieuwe en gebruikte hout- en metaalbewerkingsmachines. Van werkplaats pers tot kleine handprofielwalsen, bij ons vindt u ze.

Wat is een werkplaatspers?

Een werkplaatspers is een machine die wordt gebruikt voor het vormen, knippen, ponsen en stansen van materialen. Het is een onmisbaar gereedschap in de werkplaats en wordt gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. Werkplaatspersen kunnen handmatig of elektrisch worden bediend en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

Toepassingen van een werkplaatspers

Een werkplaatspers heeft een breed scala aan toepassingen en kan worden gebruikt voor het buigen, knippen, ponsen en stansen van verschillende materialen. Hieronder staan enkele van de meest voorkomende toepassingen van een

Ruim aanbod bij de specialist in occasions

Al in 1965 zijn we bij Machinehandel Overmars gestart met verkopen van tweedehands machines. Tegenwoordig zijn we een familiebedrijf met een drietal vestigingen. Naast tweedehands machines verkopen we nu ook nieuwe machines en toebehoren. Kiest u voor een werkplaatspers of een andere machine van Machinehandel Overmars, dan bent u verzekerd van hoge kwaliteit en aandacht voor uw wensen. Onze jarenlange ervaring en de opgedane kennis combineren wij in een passend advies voor u.

Op onze website vindt u ons aanbod werkplaatspersen van bijvoorbeeld Sahinler. Deze persen zijn hydraulisch en hebben een motorbeveiliging. Ze zijn CE gekeurd. Mocht er op dit moment geen werkplaatspers opstaan die u bevalt? Neem dan contact met ons op. Niet onze gehele voorraad staat online.

Hydraulische werkplaatspers

Een hydraulische werkplaatspers is een machine die wordt bediend door hydraulische druk. Het wordt gebruikt voor het buigen, knippen, ponsen en stansen van metalen platen en profielen. Hydraulische werkplaatspersen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten, en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen.

Een Hyrdraulische werkplaatspers op een werkplek

 

Elektrische werkplaatspers

Een elektrische werkplaatspers is een machine die wordt bediend door elektromechanische kracht. Het wordt gebruikt voor het buigen, knippen, ponsen en stansen van metalen platen en profielen. Elektrische werkplaatspersen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten, en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen.

Werkplaatspers 150 ton

Als u op zoek bent naar een werkplaatspers met een grote capaciteit, dan is onze werkplaatspers van 150 ton de perfecte oplossing voor u. Met zijn krachtige hydraulische systeem en robuuste ontwerp kan deze pers moeiteloos de meest uitdagende taken aan. Of u nu metaal moet buigen, vormen of persen, deze werkplaatspers kan het allemaal aan. Kies onze werkplaatspers van 150 ton voor een efficiënte en betrouwbare werking van uw werkplaats.

Een werkplaatspers met een capaciteit van 150 ton

Onze contactgegevens

Wilt u een werkplaatspers van Machinehandel Overmars of zoekt u onderdelen voor een werkplaatspers? Neem contact met ons op via: 0299 – 401569 of: info@machinehandelovermars.nl. U kunt natuurlijk ook gebruikmaken van ons contactformulier. Voor meer informatie over werkplaatspersen kunt u ons ook contacten.


Machinehandel Overmars logo
Machinehandel Overmars

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen

© Machinehandel Overmars 2024 | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM