Tekst

Een metaal draaibank van Machinehandel Overmars

Om snel en vakkundig metalen stukken te draaien, adviseren wij u om een metaal draaibank van Lunan te gebruiken. Machinehandel Overmars heeft precies de bank die u zoekt. Wij hebben zowel de standaard- als de CNC metaal draaibanken in ons assortiment. Ook hebben wij een occasions-aanbod dat regelmatig wisselt.

Lunan draaibanken

In het assortiment van Machinehandel Overmars vindt u diverse modellen metaal draaibanken van Lunan. Lunan is een wereldwijd gerenommeerd merk dat machines produceert sinds 1952. Wij leveren standaard metaal draaibanken van Lunan van 1 tot wel 10 meter. Deze banken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en zijn uitgerust met verschillende opties. Ook bieden wij CNC gestuurde Lunan draaibanken aan die uit voorraad leverbaar zijn.

Behalve voor een metaal draaibank van Lunan kunt u bij ons ook terecht voor een draaibank van ZMM. Wij hebben zowel nieuwe, als gebruikte metaal draaibanken van dat merk in ons assortiment opgenomen.

Meer weten over onze draaibanken?

Wanneer u meer wilt weten over de verschillende modellen metaal draaibanken, kunt u ons telefonisch (0299 – 401569) en per e-mail (info@machinehandelovermars.nl) bereiken. U kunt ook gebruikmaken van onderstaand contactformulier.  

Benieuwd naar onze occasions? Bekijk hier de gebruikte metalen draaibanken die we op dit moment op voorraad hebben.


Machinehandel Overmars logo
Machinehandel Overmars

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen

© Machinehandel Overmars 2022 | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM