MACHINEHANDEL OVERMARS

MACHINEHANDEL OVERMARS

Specialist in turkse plaatbewerkingsmachines

Meer informatie
OCCASIONS

OCCASIONS

Kies een categorie

Meer informatie

Een freesbank van Machinehandel Overmars

U zoekt een freesbank? Machinehandel Overmars is leverancier van zowel nieuwe, als tweedehands machines voor hout- en metaalbewerking. Ook voor onderdelen van een freesbank kunt u bij ons terecht. Dankzij de kennis die wij in huis hebben, kunnen wij u ook voorzien van passend advies en informatie over het juist gebruiken van de freesbanken.

Over Machinehandel Overmars
Bij Machinehandel Overmars zijn we importeur van diverse grote merken hout- en metaalbewerkingsmachines. Bij ons vindt u een freesbank van merken als ZMM en Lunan, voor verschillende toepassingen en in verschillende maten. Onze freesbanken zijn er met en zonder verbreding, zijn kantelbaar en eventueel in combinatie met een zaagmachine te verkrijgen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij dit brede aanbod hebben we al veel klanten van een prachtige, goed functionerende freesbank kunnen voorzien.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom de aanschaf van een freesbank bij Machinehandel Overmars? Wilt u weten of wij op dit moment een freesbank voor u hebben? Neem dan nu contact met ons op via het contactformulier, de telefoon: 0299 – 401569 of de mail: info@machinehandelovermars.nl.  

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan