MACHINEHANDEL OVERMARS

MACHINEHANDEL OVERMARS

Specialist in turkse plaatbewerkingsmachines

Meer informatie
OCCASIONS

OCCASIONS

Kies een categorie

Meer informatie

Een pons knipmachine van Machinehandel Overmars

U zoekt een pons knipmachine? Wij leveren deze. Bij ons vindt u enkel- en dubbelwerkende pons knipmachines, die nieuw of gebruikt zijn. Uiteraard werken alle machines naar behoren. Wie wij zijn? Wij zijn Machinehandel Overmars.

Over ons
In 1965 startte Machinehandel Overmars met de verkoop van tweedehands machines. Inmiddels heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld en heeft vestigingen in drie plaatsen. U kunt bij ons niet meer alleen voor tweedehands machines terecht, maar ook voor compleet nieuwe. Bovendien leveren wij ook onderdelen voor metaal- en houtbewerkingsmachines. Kortom, wij zijn hét adres voor uw pons knipmachine.

Diverse modellen
Machinehandel Overmars is leverancier van verschillende merken en modellen pons en knipmachines. Zo vindt u bij ons de Sahinler pons knipmachine model HKM 40 tot en met 60 en de dubbelwerkende pons knipmachine model HKM 55 tot en met 175. Standaard zijn ze voorzien van onder andere een centraal smeersysteem, een pons en matrijs van 22mm en voetpedalen. De ponsdoppen worden opgevangen in een opvangbak.

Meer weten?
Deze en andere merken pons knipmachines kunt u bij ons bestellen. Hiervoor hoeft u enkel contact met ons op te nemen via: 0299 – 401569 of: info@machinehandelovermars.nl. U kunt natuurlijk ook gebruikmaken van het contactformulier. Ook voor vragen over deze of andere metaal- en houtbewerkingsmachines kunt u bij ons terecht.   

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan