Tekst

 Nieuwe machines en occasions

 Wij geven advies op maat

Wij geven ook trainingen

Hydraulische strippenbuiger

Metaal buigen met een hydraulische strippenbuiger is nauwkeurig werk wat om vakmanschap vraagt. Als professional beschikt u natuurlijk graag over het beste materiaal. Daarvoor kunt u terecht bij Machinehandel Overmars. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een strippenbuiger? Wij bieden een ruime keuze aan strippenbuigers waarmee u in uw bedrijf, garage of werkplaats aan de slag kunt.

Met een hydraulische strippenbuiger buigt u materialen zoals diverse metaalsoorten. Een handige machine voor bijvoorbeeld het produceren van beugels en steunen. Met een strippenbuiger buigt u het materiaal in elke gewenste hoek. Strippenbuigers zijn compact, gebruiksvriendelijk en tegelijkertijd ook krachtig. De machines zijn vaak voorzien van een voetpedaal, waardoor u uw handen vrij heeft om te werken.

Daarom een hydraulische strippenbuiger kopen bij Machinehandel Overmars

Bij ons heeft u een ruime keuze uit machines met verschillende specificaties. Denkt u bijvoorbeeld aan strippenbuigers met manuele of CNC-gestuurde bediening, een hydraulische strippenbuiger of een met elektrische aandrijving, Het voordeel van CNC is dat u een programma kunt maken voor de herhaalde bewerkingen van uw producten.

Wilt u meer van ons assortiment zien?

Bekijk hier onze metaalbewerking machines

Machinehandel Overmars verkoopt zowel gebruikte als nieuwe strippenbuigers. Tweedehands machines zijn door ons uitvoerig gecontroleerd, zodat u kunt rekenen op een kwaliteitsproduct waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Specialist in machines voor metaal- en houtbewerking

Machinehandel Overmars is uw vertrouwde specialist voor metaal- en houtbewerkingsmachines, bijvoorbeeld een manuele of hydraulische strippenbuiger. Wanneer u een machine bij ons koopt, geven wij u daar graag advies op maat bij. Onze ervaren servicemonteurs zijn u graag van dienst, bijvoorbeeld met trainingen in het gebruik van machines.

Ook voor service en onderhoud aan de machines kunt u bij ons terecht. Daarbij kunt u bij Machinehandel Overmars altijd rekenen op een snelle levering uit voorraad. Bekijk ons assortiment van zowel nieuwe als gebruikte machines op onze site, of kom bij ons langs.

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail

Bent u op zoek naar een hydraulische strippenbuiger of een andere machine? Heeft u hier vragen over? Kom dan langs bij een van onze vestigingen in Warder of Oosthuizen, in regio Purmerend, of neem contact met ons op! Bel naar 0299 – 401569, stuur een e-mail naar info@machinehandelovermars.nl of vul ons offerteformulier in. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ook interessant:

Kantbank gebruikt | Lasersnijmachine | Verspanende machines


Machinehandel Overmars logo
Machinehandel Overmars

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen

© Machinehandel Overmars 2024 | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM