Tekst

Een werkplaats pers van Machinehandel Overmars

Welkom bij Machinehandel Overmars! Als u op zoek bent naar een werkplaats pers, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment nieuwe en gebruikte hout- en metaalbewerkingsmachines. Van werkplaats pers tot kleine handprofielwalsen, bij ons vindt u ze.

Ruim aanbod bij de specialist in occasions

Al in 1965 zijn we bij Machinehandel Overmars gestart met verkopen van tweedehands machines. Tegenwoordig zijn we een familiebedrijf met een drietal vestigingen. Naast tweedehands machines verkopen we nu ook nieuwe machines en toebehoren. Kiest u voor een werkplaats pers of een andere machine van Machinehandel Overmars, dan bent u verzekerd van hoge kwaliteit en aandacht voor uw wensen. Onze jarenlange ervaring en de opgedane kennis combineren wij in een passend advies voor u.

Op onze website vindt u ons aanbod werkplaats persen van bijvoorbeeld Sahinler. Deze persen zijn hydraulisch en hebben een motorbeveiliging. Ze zijn CE gekeurd. Mocht er op dit moment geen werkplaats pers opstaan die u bevalt? Neem dan contact met ons op. Niet onze gehele voorraad staat online.

Onze contactgegevens

Wilt u een werkplaats pers van Machinehandel Overmars of zoekt u onderdelen voor een werkplaats pers? Neem contact met ons op via: 0299 – 401569 of: info@machinehandelovermars.nl. U kunt natuurlijk ook gebruikmaken van ons contactformulier. Voor meer informatie over werkplaats persen kunt u ons ook contacten.


Machinehandel Overmars logo
Machinehandel Overmars

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen

© Machinehandel Overmars 2023 | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM